Pay back time!

Trouwen, of je het nu voor de eerste, tweede of honderdste keer doet, het blijft hartstikke bijzonder. Dat gevoel van een dag die helemaal om jullie draait, om jullie liefde voor elkaar. Van al jullie dierbaren die genieten en dat heerlijke verliefde gevoel van de bevestiging van jullie liefde voor elkaar.

Zo’n dag wens ik iedereen!

Trouwen is mogelijk met ieder budget, daar ben ik van overtuigd. Met wat handige contacten en creatieve ideeën kan iedereen zijn droombruiloft creëren. Om hier een beetje aan bij te dragen leen ik dingen uit die je kunt gebruiken op jullie bruiloft. Van een ereboog tot een wegwijzer en zelfs een bruidsjurk! Samen maken we jullie mooiste dag!

Ik voel mezelf een enorme geluksvogel dat ik dit werk mag doen. Dat ik iedere keer weer met zulke mooie verliefde mensen mag werken. Dat ik iedere keer heel even een kijkje in jullie mooie leven mag nemen en daarover mag vertellen. En daarom wil ik delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s