Trouwen op een springkussen, waarom niet?

Ergens in het vroege voorjaar van dit jaar werd ik gebeld door een heel lief stel mensen of ik hun huwelijk wilde voltrekken. Ik doe al een jaartje niets liever dan huwelijken voltrekken van hele lieve mensen en dus zei ik keihard JA!  ‘We willen niet zo’n bruiloft bruiloft hoor, gewoon een mooi feestje om onze liefde te vieren. En eigenlijk willen we ook trouwen op een springkussen, kan dat? Zou jij ons dan willen trouwen op dat springkussen? We hebben er ook al eentje uitgezocht. Een hele grote piratenboot. En als we dan JA gezegd hebben dan mag iedereen komen springen en de liefde vieren.’

Zo gezegd, zo gedaan. 4 september 2015. Een dag dat het bijna non-stop regende. We keken op buienradar, stelde de ceremonie nog heel even uit in de hoop een droog moment te kunnen pakken. En op het moment dat het JA-woord moest klinken wisselde ik een blik met de ceremoniemeester. Die pakte zijn trompet, blies alle gasten de tent uit, richting het springkussen. En daar op dat springkussen, zette ik mijn piratenpet op zoals het de kapitein van een piratenboot betaamt en zeiden Esther en Stefan JA tegen elkaar. Een uitzinnig gejoel steeg op, de regen stopte, iedereen sprong en omhelsde en het bruidspaar.

En ik? Ik ben weer een fantastische ervaring rijker. Want he, welke ambtenaar kan er nu zeggen dat hij een bruidspaar op een springkussen heeft getrouwd !?

Just Justa fotografie

Just Justa fotografie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s