Bart & Ilse 19-06-2015

Lieve Gerdien,

We kunnen je niet genoeg bedanken voor de mooie en onvergetelijke trouwceremonie waar je voor hebt gezorgd! Je hebt ons verhaal heel mooi verteld. Wij waren onder de indruk en alle mensen in de zaal ook. Veel kwamen na afloop naar ons toe; wat heeft ze het goed gedaan en wat een leuke en bijzondere vrouw!

Er zat humor in je verhaal, en ook was het ontroerend. Het raakte ons ook dat je nog voor een heel bijzonder en persoonlijk cadeau hebt gezorgd. Het was erg leuk om ‘the day after’ alle woorden te lezen, waarmee mensen ons omschreven. Een supermooi en gaaf aandenken. Wat een werk voor jou; superlief (superwoman) !

Het leek ons leuk om een mooie foto van jou in actie op canvas te laten afdrukken. Op de foto die we hebben uitgekozen staan wij ook op, maar we dachten je staar er zo stralend op,  die wordt het. De andere foto’s waar je op staat, sturen wee ook mee. De canvas kan je bijvoorbeeld ophangen in je werkkamer, als je die hebt :). Wij vermoeden dat je no geen hele mooie carrière als trouwambtenaar voor je hebt. Ik las laatst een interview met een BN’er die ook mensen trouwt. Hij zelf was niet getrouwd. Zijn partner en hij hielden niet van al die poespas. Bij jou heb ik het gevoel dat je precies weet waar het allemaal om gaat bij trouwen en waarom het mooi en bijzonder is. En dat maakt volgens mij dat je er ook zo goed in bent 🙂 Wij zijn in iedergeval blij dat jij ons hebt getrouwd en niet die BN’er.

Lieve Gerdien, nogmaals heel erg bedankt! Wij zijn nu (zo’n 2 maanden verder) nog steeds heel gelukkig getrouwd!

 

Heel veel liefde, xxx

Ilse & Bart

 

_MG_9586-2

De canvasfoto 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s