Heeeeeeeey Gerdien!

Heeeeeeey Gerdien! Hoorde ik vanmorgen schreeuwen vanaf de overkant van de straat. Het bruidspaar die ik gister mocht trouwen was nog in de stad en rennend kwamen ze op me af! Nog helemaal op hun roze wolk vertelden ze zo enthousiast over hun prachtige dag gister. Alles was perfect; het weer, de ceremonie, de locaties en natuurlijk alle gasten die aanwezig waren!

De bruidegom vroeg me of ik alsjeblieft hun speech wilde mailen. Wow, dat is een gaaf compliment! Op deze manier kunnen ze de ceremonie nog eens op hun gemak overlezen.

Nu zijn ze onderweg voor het tweede deel van hun huwelijksweekend; een enorm feest in een strandtent in hun woonplaats Den Haag. Te gek dat ik onderdeel mocht zijn van dit prachtige weekend vol liefde van Esther & Tjeerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s