WHOOP WHOOP HAPPY!

Dit huwelijksseizoen heeft echt een geweldige start! Mijn eerste huwelijk was echt heel gaaf en ik krijg nu bijna wekelijks huwelijksaanvragen op de meest toffe locaties in het land. Laat die destination weddings maar komen, ik ben er klaar voor!

Wat vorig jaar begon als een hele mooie op zichzelf staande actie; het feit dat een heel lief vriendinnetje vroeg of ik haar huwelijk wilde voltrekken, begint nu serieuze vormen aan te nemen. Vanaf het moment dat ik voor het eerst de toga aanhad voelde het zo enorm goed. Ik houd ervan om mooie verhalen te vertellen. Dat ik dit nu voor zoveel mensen mag doen voelt echt als een voorrecht.

Zoals jullie zien ben ik nog een beetje aan het worstelen met deze site. Wat komt waar, hoe staan alle foto’tjes mooi enz. Hoop dat deze site op een dag een inspiratie is voor velen die gaan trouwen!

Liefs & liefde,

Gerdien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s