Dennis & Marenka

Om goed te kunnen vatten in woorden wat Gerdien voor ons heeft betekend op onze trouwdag is moeilijk en misschien wel onmogelijk. Ik wil zo goed mogelijk omschrijven waarom Gerdien een fantastische keuze is als trouwambtenaar, maar ben bang dat ik haar te kort ga doen, wat ik hier ook schrijf.

Gerdien bezit de capaciteit om heel open en oprecht in het leven te staan. Haar oprechte interesse en haar pure motivatie om elk bruidspaar een persoonlijke en prachtige dag te willen bezorgen, maakt haar heel speciaal. De manier waarop ze vervolgens de voordracht verwoordt is passender dan wij hadden durven dromen.

Mijn man en ik zijn niet bepaald traditioneel of romantisch, maar Gerdien staat open voor allerlei wensen en hielp ons vrolijk en enthousiast met de voorbereiding van de ceremonie. Ze denkt daarnaast aan alles wat voorbereid moet worden en geeft kundig advies over dingen waar wij niet bij stil hadden gestaan.

Ze probeert altijd het bruidspaar te verrassen met een persoonlijke ‘touch’ en doet graag een stapje meer dan van haar verwacht wordt.

Gerdien voelt zich vereerd dat zij als ambtenaar ons huwelijk heeft voltrokken, maar dit is volledig onterecht. Mijn man en ik hadden ons geen betere start van ons huwelijk kunnen wensen. Wij vonden en vinden het een grote eer dat Gerdien op haar mooie manier ons huwelijk heeft ingeluid.

Lieve Gerdien, dank je wel hiervoor en we zullen dankzij jou deze fantastische dag nooit vergeten!

Dennis en Marenka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s