Sanne & Maarten

“We waren ontzettend blij met Gerdien als trouwambtenaar op ons huwelijk en kunnen haar iedereen aanraden! Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en ons verhaal precies zo verteld en samengevat zoals het ook echt was en hoe wij het voelden. De ceremonie was daardoor, en door haar welgemeende betrokkenheid en enthousiasme, heel persoonlijk en mooi; precies zoals wij het wilden. Ook van vrienden en familie kregen we hele leuke reacties: ‘wat leuk gedaan, wat een leuke vrouw!’. We kijken met veel plezier terug naar onze trouwdag, onder andere dankzij Gerdien”.

Nogmaals veel succes, ook met het trouwen van (hopelijk) heel veel andere stelletjes!

Liefs,

Sanne en Maarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s