Evelyne & Gerard

We hebben ontzettend genoten van onze bijzondere dag.
Jouw bijdrage hierin was zeker niet onbelangrijk. Je hebt het heel persoonlijk gemaakt waardoor het voor ons warm, mooi en emotioneel tegelijk was.  Door de humor er aan toe te voegen was het echt een dag om nooit te vergeten. Het potje zand uit Denemarken wat je ons als persoonlijk cadeau gaf, staat nog steeds op ons nachtkastje! Heel attent en zeer waardevol!
Je hebt ons volgens mij getrouwd zoals je zelf ook echt bent. Hierdoor komt het ook zo puur en enthousiast over. Sommige ceremonie’s zijn zo een opgelezen en saai stuk van de bruiloft. Jij hebt hier duidelijk onderscheid in gemaakt. Als we nog een keer gaan trouwen, uiteraard met elkaar :), dan zouden we zeker jou uitkiezen!!
Hoop dat je nog heel veel huwelijken mag sluiten.
Liefs,

Geer en Eef

Evelyne & Gerard, augustus 2014, Enkhuizer Zand

Evelyne & Gerard, augustus 2014, Enkhuizer Zand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s