Frans Willem & Marije

Puur – Persoonlijk – Perfect
Deze drie woorden omschrijven Gerdien. Gerdien is niet zomaar een BABS. Haar oprecht luisterend oor maakt dat ze de mooiste elementen toevoegd aan je bruiloft. Geen uitdaging is onmogelijk voor haar, hoe moeilijker hoe beter lijkt het wel. Ze is toegewijd met haar liefde en enthousiasme. Zonder poespas, puur.
Ze werkt met haar eigen basis die ze persoonlijk maakt door zich in te leven in wat voor het stel belangrijk is. Door kleine, onverwachte elementen toe te voegen was het voor ons overweldigend! Met haar lieve glimlach verbindt ze het huwelijk, ze maakt de ceremonie persoonlijk en daarmee onvergetelijk. Zij weet hoe je liefde verbindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s